Stiklinės terasos durys su aliuminio profiliais gali būti puikus sprendimas, jei norite atverti savo namus gaiviam orui ir saulės spinduliams. Tokio tipo durys yra ypač populiarus pasirinkimas atskiriant stogo terasas, bet taip pat gali būti montuojamos durų angoje priešais sodą. Stiklinės terasos arba balkono durys atveria nuostabų vaizdą, o jūs, sėdėdami savo namuose, galite jaustis tarytum būtumėte lauke. Taip pat tokio tipo durys padeda įsileisti daugiau dienos šviesos, o tai sukuria erdvaus ir šviesaus kambario pojūtį.

Renkantis terasos duris, svarbu pagalvoti, kokio stiliaus namus kuriame. Yra daug skirtingų dizainų ir tipų iš kurių galite rinktis: varstomos durys, stumdomos durys arba sulankstomos durys. Kuris sprendimas labiausiai tiktų tavo namuose?

Varstomos lauko durys siauroms angoms

Pats paprasčiausias ir įprasčiausias sprendimas tavo terasai arba balkonui – varstomos durys su aliuminio profiliais. Tai yra puikus sprendimas mažesnėms terasos arba balkono angoms. Taip pat tai yra energiją taupantis sprendimas, kadangi geras izoliacines savybes turinčios durys prisideda prie šilumos išlaikymo žiemą ir vėsios temperatūros palaikymo vasarą. Vienas iš pagrindinių varstomų stiklinių durų su aliuminio profiliais privalumų – tai galimybė įsileisti daugiau dienos šviesos į savo namus ir tuo pat metu izoliuoti namus nuo šalčio bei vėjo. Šias duris taip pat labai paprasta atidaryti bei uždaryti, tai praktiškas sprendimas, kurį patogu naudoti kasdien. Mėgaukitės gamtos grožiu bei visapusiškumu su stiklinėmis aliuminio durimis.

Aliuminio profiliai suteikia patvarumą, gerą sandarumą nuo vandens bei vėjo ir ilgaamžiškumą. Juos taip pat lengva prižiūrėti, kadangi jie yra atsparūs tiek saulei, tiek lietui bei nerūdija. Tai leidžia mėgautis aukštos kokybės terasos durimis ilgus metus, nesirūpinant specialia priežiūra bei durų keitimu. Pasirinkus tinkamas aukštos kokybes varstomas duris galėsite mėgautis visais gyvenimo gamtos apsuptyje teikiamais privalumais bei suteikti savo namams didesnę vertę ir komfortą.

Master-Line-Reynaers-Schuco-aliuminio-durys-stiklinės-lauko-durys-terasos-durys-balkono-durys-stiklinės-terasos-durys
Stumdomos-durys-su-stiklu-stiklinės-terasos-durys-stiklinės-balkono-durys-stumdomos-lauko-durys-stiklinės-durys-su-aliuminio

Sulankstomos terasos ir balkono durys

Sulankstomos durys susideda iškelių dalių, kurios susilanksto, todėl tai yra ypatingai vietą taupantis sprendimas lyginant su įprastomis varstomomis durimis. Tokio tipo durys atidaromos ir sulankstomos į vieną angos pusę atveriant laisvą ir platų praėjimą į lauką. Dvigubos durys viduryje su šoninėmis panelėmis, kurios susilanksto į skirtingas puses arba vienvėrės durys su keliomis dalimis, kurios susilanksto į vieną angos pusę – tai priklauso nuo kliento poreikių bei norų.

Vienas iš sulankstomų lauko durų privalumų – tai nuostabus atsiveriantis kraštovaizdis. Didelis stiklo paviršiaus kiekis atveria plačią ryškią, kvapą gniaužiančią panoramą, jausitės taip, lyg būtumėte viduryje gamtos arba tarp miesto stogų, nors vaizdu mėgaujatės patogioje svetainėje ar miegamajame. Sulankstomos durys yra puikus sprendimas jei norite sukurti erdvių vientisumą tarp virtuvės ir lauko terasos nuostabiems ir saulėtiems pusryčiams, stebėti lauke žaidžiančius vaikus arba mėgautis saulėta vasaros diena tiesiai iš savo svetainės.

Stumdomos lauko terasos arba balkono durys

Stumdomos durys, susidedančios iš kelių varčių, kurios gali užsistumti viena ant kitos yra puikus pasirinkimas norint uždengti dideles angas neužimant daug vietos. Renkantis stumdomas lauko duris svarbu pasirinkti tinkamus ir kokybiškus profilius. Aliuminio profiliai yra populiarus pasirinkimas, kadangi jie yra patvarūs ir lengvai prižiūrimi. REYNAERS ir SCHUCO aliuminio profiliai sukuria tvirtą ir ilgaamžę kokybę ir nepalieka abejingų savo minimalistiniam dizainui. Bėgelių sistema yra tvirta, lengva ir tyli. Tai suteikia lengvą ir malonų durų naudojimą kasdienybėje.

Taip pat svarbu apsvarstyti, kokių izoliacinių svaybių prireiks. Rinkitės duris su kokybiškomis izoliacinėmis savybėmis jei norite išlaikyti šiltas patalpas žiemą arba apsisaugoti nuo karštų saulės spindulių vasarą. Su REYNAERS arba SCHUCO stumdomų durų sistemomis galite būti tikri, kad gausite kokybišką sprendimą, kuris tarnaus daugybę metų. Rinkitės stumdomas stiklines duris su aliuminio profiliais ir sukurkite gražų bei funkcionalų sprendimą savo terasai.

Sulankstomos-lauko-durys-su-stiklu-ir-aliuminio-profiliais-sulankstomos-terasos-durys-sulansktomos-balkono-durys-stiklinės-balkono-durys-stiklinės-terasos-durys