Gyvenimas nedideliame būste yra unikalus bei jaukus. Čia jūs kuriate prisiminimus ir išgyvenate pirmąsias akimirkas su mylimais žmonėmis. Tačiau tokių namų prioritetas yra erdvės planavimas. Naudodami praktiškus ir estetiškus dizaino sprendimas išnaudosite visą namų erdvę bei gyvensite erdviai net ir mažuose namuose. Svarbu pasirinkti tinkamą spalvų paletę, baldų išdėstymą bei pasinaudoti mūsų siūlomais kūrybiškais bei moderniais sprendimais.

Vietoje įprastų sienų, rinkitės stiklines pertvaras

Ieškote praktiško bei gražaus sprendimo atskiriant miegamąjį nuo svetainės ar virtuvės? Stiklo-metalo pertvarų profiliai yra ploni, siauri, užima nedaug vietos ir išlaiko erdvės vientisumą. Stiklas leidžia natūraliai dienos šviesai sklisti per visas namų erdves, o stiklinių durų skaidrumas išnaudos visus natūralios šviesos šaltinius, nepaliekant nei vieno namų kampelio tamsaus ir nejaukaus. Jei norisi šiek tiek privatumo, rinkitės duris ir pertvaras su tonuotu, rifliuotu arba matiniu stiklu – Dominius siūlo iš ties platų pasirinkimą. Kaip dėl garso izoliacijos? Naudojame pažangiausias technologijas, kad pasiektume efektyvią garso izoliacijos funkciją jūsų namuose. Tai ne tik gražus, bet ir funkcionalus interjero sprendimas.

Stiklinė pertvara su metaliniais rėmeliais
Stumdomos durys su teleskopiniu bėgeliu

Vietos sutaupysite su stumdomomis durimis

Varstomos durys gali tapti tikru iššūkiu mažose erdvėse. Norėdami sutaupyti namų erdvę, rinkitės stumdomas duris. Nors durys gaminamos iš stiklo ir metalo, visa konstrukcija yra itin lengva, pasižymi paprastu bei ergonomišku naudojimu. Švelnių durų stabdžių pagalba uždarysite bei atidarysite duris su vienu rankos judesiu, lengvai bei švelniai, nebijant sudaužyti stiklą. Metalo durys yra pagamintos iš tvirto grūdinto stiklo pagal aukščiausius kokybės bei saugumo standartus. Platesnėms angoms siūlome stumdomas duris su teleskopiniu bėgeliu. Taip užpildysite platesnes angas su keliomis stumdomų durų varčiomis bei išlaikysite maksimalią erdvę namuose.

Šviesūs atspalviai

Išlaikykite erdvumo pojūtį pasirinkdami šviesių atspalvių grindis bei sienas. Balto aliejuoto ąžuolo grindys, šviesios sienos ir stiklinės durys su šviesiais metaliniais rėmeliais sukurs erdvumo iliuziją. Kita žinoma interjero gudrybė yra naudoti sieninius veidrodžius. Veidrodžiai vizualiai padidina erdvę, pakeičia kambario proporcijas, ypatingai jei veidrodžiai kabinami ant šviesių sienų. Dominius pagal užsakymą gaminami veidrodžiai su metaliniais rėmeliais gali būti pritaikomi išskirtinai jūsų namams – spalva, dydis ir forma – galite pasitelkti kūrybą.

Baltos metalinės stiklinės durys
Stumdomos durys su veidrodiniu stiklu

Metalinės durys su veidrodiniu stiklu

Metalinės durys su veidrodinius stiklu vizualiai padidina net ir mažiausią erdvę bei suteikia elegantiško išskirtinumo jūsų namų interjerui. Rinkites stumdomas duris su veidrodiniu stiklu, ir taip ne tik sutaupysite vietos, bet ir sukursite erdvių patalpų pojūtį. Jei norite, kad durys natūraliai įsilietų į jūsų esamą interjerą ar prisitaikytų prie šviesių sienų, rinkites baltai milteliniu būdu dažyto metalo duris. Sukurkite šiek tiek išskirtinio charakterio ir rinkites įvairių spalvų metalines duris. Kas nenorėtų papuošti savo namus pilkomis arba žalsvomis metalinėmis durimis?